dimecres, 23 de gener del 2013

AGENDA


Demà al matí comença una gira ben intensa que els propers dies em durà a participar en nombrosos actes literaris i presentacions. Us deixo aquí totes les informacions per si a algú li ve de gust.

DIA 24, PRESENTACIÓ DE CAPICUA 4. La revista Capicua, dedicada a la traducció entre el català i el portuguès, ha arribat al número 4, amb dossiers dedicats a Montserrat Roig i Mário Dionísio i moltes altres propostes. El llançament serà a les 19.30 hores al Casal de Joves de Gràcia (Gran de Gràcia, 190, a la vora de Fontana) i hi haurà vinet de Porto, cançons, lectures de texts… una festassa.
Picture


DIA 25. INAUGURACIÓ DEL FESTIVAL TIANA NEGRA. La novel·la negra en català compta amb un festival específic per tal de prestigiar-la entre els lectors i fer que sigui de cada vegada més coneguda. Tota la informació del festival la trobareu a http://tiananegra.blogspot.com

DIA 26. CONTINUA EL FESTIVAL TIANA NEGRA



DIA 27 DE GENER, RUTA PER LA BARCELONA DE NOVEL·LA NEGRA. El proper diumenge farem una passejada ben suggerent per la Barcelona de Novel·la Negra, per tal de poder descobrir-la de la millor manera possible en una ruta que combina passeig i literatura. Teniu tota la informació en un post més avall.

DIA 28 DE GENER. EL PAÍS DELS CREPUSCLES ARRIBA A GIRONA. El meu nou llibre, “El país dels crepuscles” arriba a Girona. Es presentarà a la Llibreria Les Voltes a les 19.30 hores juntament amb el llibre de Jaume Benavente  ”Lluny d’aquí”. Dues novel·les negres catalanes per enfortir el gènere.
El país dels crepuscles


DIA 30 DE GENER. EL PAÍS DELS CREPUSCLES A TARRAGONA. Serà a les 19.30 hores a la llibreria Adsera, de la Rambla Nova. I tendrem com a presentador el Xulio Ricardo Trigo.



DIA 31 DE GENER. EL PAÍS DELS CREPUSCLES A BARCELONA. A les 19.30 hores a La Violeta de Gràcia, del carrer Sant Joaquim, en Biel Cussó presentarà la novel·la. Aprofitarem per retre homenatge a Jaume Fuster, un dels pares de la novel·la negra en català, de qui es compleixen quinze anys de la mort.



1 DE FEBRER. EL PAÍS DELS CREPUSCLES ARRIBA A PALMA. La presentació del nou llibre a casa era imprescindible. Es farà a Born de Llibres, a les 19.00 hores i comptarem amb la Maria Antònia Oliver com a mestra de cerimònies, una presentadora de luxe.



DIA 5 DE FEBRER, EL PAÍS DELS CREPUSCLES ARRIBA A LA VALL DE BOÍ. La novel·la es presenta en el seu escenari, La Vall de Boí. La presentació la farem a l’Ajuntament, a Barruera, a les 18.00 hores.



7 DE FEBRER, EL PAÍS DELS CREPUSCLES AL BCNEGRA. En el marc del gran festival de novel·la negra de Barcelona, tendrem un foradet a la taula rodona que es farà a les 12.30 hores a la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada